GDPR privola

Suglasan sam da se moji osobni podaci koriste isključivo za registraciju na web stranicu Modelarskog aerokluba Trešnjevka, te da se s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
Registracija na web stranicu biti će dozvoljena samo stvarnim članovima udruge MAK Trešnjevka. Drugim korisnicima koji zatraže registraciju, a nisu članovi udruge MAK Trešnjevka biti će odbijena registracija na web stranicu.

Privola za obavještavanje putem elektroničke pošte
Prijavom na web stranicu mak-trešnjevka.hr dajete privolu udruzi MAK Trešnjevka da čuva navedene podatke i periodički vas obavještava o svojim aktivnostima putem elektroničke pošte. MAK Trešnjevka koristi vašu e-mail adresu kao primatelja newslettera, vaše ime i prezime za oslovljavanje unutar poruka.
Sami odgovarate za točnost unesenih podataka. Prilikom popunjavanja pazite da ispravno unesete vašu adresu elektroničke pošte, jer newsletter ne može biti isporučen na nevažeću adresu. U svakom trenutku možete se odjaviti putem poveznice koju možete naći unutar svakog poslanog newslettera. U tom slučaju obrisat ćemo podatke koje ste nam ustupili. MAK Trešnjevka neće mijenjati podatke koje ste sami unijeli.
MAK Trešnjevka može koristiti i usluge drugih dobavljača za potrebe analize uspješnosti newslettera kao što su Google, Facebook ili MailChimp koji mogu zabilježiti vašu e-mail adresu prilikom korištenja prema uvjetima korištenja njihovih usluga.
MAK Trešnjevka ne dijeli vašu e-mail adresu s navedenim tvrtkama i koristi ju samo za slanje newslettera kojim vas obavještava o svojim aktivnostima ili važnim objavama za svoje članove.