Uvjeti i odredbe

Opći uvjeti korištenja
Dobrodošli na web stranicu mak-trešnjevka.hr. MAK Trešnjevka omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice mak-trešnjevka.hr. Korištenjem bilo kojeg dijela mak-trešnjevka.hr te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava
mak-trešnjevka.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice mak-trešnjevka.hr i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga
mak-trešnjevka.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice
mak-trešnjevka.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice mak-trešnjevka.hr koristite na vlastitu odgovornost i mak-trešnjevka.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van stranice mak-trešnjevka.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. mak-trešnjevka.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti
Web stranica mak-trešnjevka.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. mak-trešnjevka.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke mak-trešnjevka.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. mak-trešnjevka.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice mak-trešnjevka.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Izmjene uvjeta korištenja
mak-trešnjevka.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Pravila prenošenja sadržaja
Svi članci i fotografije na web stranici mak-trešnjevka.hr vlasništvo su udruge MAK Trešnjevka. Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na web stranici dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 400 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s uredništvom mak-trešnjevka.hr nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na web stranici mak-trešnjevka.hr prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.